Function Disabled

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ

Η ΨΥΧΗ ΕΣΤΙ ΦΥΛΗ ΟΡΩΜΕΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ

Η ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ:
<<ΑΝΑΤΕΙΛΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΤΕΙΛΕ Ω ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ>>!

Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Η ΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ. ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΟΠΟΤΕ ΖΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ (ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΠΑΘΩΝ, ΕΓΩΙΣΜΩΝ, ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΩΝ) ΩΣΤΕ ΣΕ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΔΑΙΜΩΝ.


ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΟΦΩΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ
ΔΕΛΦΕΙΟΣ



Κάθε φυλή έχει τα δικά της ιδιαίτερα χαρακτηριστικά. Οι φυλές ξεχωρίζουν μεταξύ τους λόγω εξωτερικών (σωματικών) και εσωτερικών (πνευματικών) διαφορών. Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά είναι πασιφανέστατα. Η σύγκριση μεταξύ ενός Σουηδού και ενός Γκανέζου ή ενός Κινέζου και ενός Ινδιάνου είναι περιττή. Δεν διαφέρουν μόνο στο χρώμα της επιδερμίδος, αλλά σε όλα τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά. Μία σύντομη και μόνο ενασχόληση με την Βιολογία (Γενετική, Ανθρωπολογία κ.τ.λ) θα σας παρουσιάσει πληθώρα ανατομικών διαφορών που ούτε καν φαντάζεστε. Είναι, όμως, τουλάχιστον, ανόητο να πιστεύουμε ότι ενώ οι φυλές έχουν τόσες πολλές εξωτερικές διαφορές, δεν έχουν καμμία εσωτερική διαφορά! Το DNA, τα γονίδια και τα χρωμοσώματα δεν επηρεάζουν μόνο την εξωτερική εμφάνιση του ανθρώπου, αλλά και την εσωτερική φύση του. Η διαφορετικότητα των πνευματικών χαρακτηριστικών δεν είναι τόσο εμφανής όσο των σωματικών και γι’ αυτόν τον λόγο οι κάθε λογής αντιρατσιστές προσπαθούν να μας πείσουν ότι στο μόνο που διαφέρουν οι ανθρώπινες φυλές είναι στο χρώμα της επιδερμίδος τους !

Δεν είναι δύσκολο να διαπιστώσει κάποιος τον διαφορετικό βαθμό ευφυίας μεταξύ των φυλών, αρκεί βέβαια να μην έχει δεχτεί τόση αντιρατσιστική προπαγάνδα, ώστε να έχει χάσει την δική του ευφυία! Και είναι, κυρίως, αυτά τα πνευματικά χαρακτηριστικά που δημιουργούν την ανισότητα μεταξύ των φυλών. 

Οι φυλές αξιολογούνται βάσει της ικανότητάς τους να δημιουργούν ή ν’ αφομοιώνουν πολιτισμό. Αυτό και μόνον εννοούμε όταν ισχυριζόμαστε ότι οι φυλές είναι άνισες.[Οι φυλές εξετάζονται και συγκρίνονται ως συνολικά μεγέθη, η σύγκριση δεν αφορά, φυσικά, μεμονομένα άτομα.]. Κατ’ αυτόν τον τρόπο διακρίνουμαι, γενικώς, τρεις κατηγορίες φυλών: τις ανώτερες, τις μεσαίες και τις κατώτερες. Ανώτερες φυλές είναι αυτές που μπορούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό (εννοείται πολιτισμός άξιος αναφοράς και όχι οι λασποκαλύβες), μεσαίες φυλές είναι αυτές που αδυνατούν να δημιουργήσουν δικό τους πολιτισμό, αλλά μπορούν ν’ αφομοιώσουν εύκολα ή δύσκολα έναν ξένον και, τέλος, οι κατώτερες φυλές που αδυνατούν ακόμα και ν’ αφομοιώσουν έναν άλλον πολιτισμό και ζούν σε σχεδόν πρωτόγονες συνθήκες.
Δρ. Παν. Μαρίνης

«Φημί γαρ το μεν Ελληνικόν γένος αυτό αυτώ οικείον είναι και συγγενές, τω δε βαρβαρικόν οθνείον τε και αλλότριον». (Πλάτων)

«Λαοί σχηματισθέντες από ανάμειξη αργότερα εξαφανίζονται τελείως». (Στράβων)

«Η Φυλετική μείξη, οδηγεί σχεδόν πάντοτε σε ανωμαλία, λόγω του καταστροφικού συνδυασμού ασυμβιβάστων κληρονομικών παραγόντων και της διαλύσεως εξισορροπημένων γονιδιακών ενώσεων». (Διαπίστωση της Αμερικανικής Ευγονικής Εταιρείας)

«Τα χειρότερα αποτελέσματα από την διασταύρωση ετερογενών φυλών, πέραν του εκφυλισμού και της φυσικής διαστρεβλώσεως, έχομε στην διάσπαση και στην εσωτερική αντίφαση, δηλαδή στην καταστροφή της εντός του ανθρωπίνου όντος ενοικούσης οντότητος». (Ιούλιος Έβολα)

«Η Ιδέα του Έθνους πρέπει μέσα μας να ξαναπάρει ακέραια την αυθεντική, την πιο βαθειά Ελληνική της εκδοχή, ως μίας κοινωνίας κατά βάθος ομοαίματων ανθρώπων, συνδεδεμένων με το ίδιο χώμα, με την ίδια γλώσσα και με τους ίδιους μακρινότατους ιστορικούς αγώνες...». (Άγγελος Σικελιανός)

 «Οι λευκοί είναι ανώτεροι από τους νέγρους, όπως και οι νέγροι από τους πιθήκους και οι πίθηκοι από τα στρείδια». (Βολταίρος)

Στο «Τάδε έφη Ζαρατούστρα» ο Νιτσε παραθέτει μερικά καθαρά στοιχεία. Σύμφωνα με τον μεγάλο Γερμανό φιλόσοφο: «Ο άνθρωπος είναι κάτι που πρέπει να ξεπεραστεί. Ο άνθρωπος είναι γιοφύρι και όχι σκοπός». Ο άνθρωπος δεν είναι η τελική μορφή ζωής, αλλά μόνο ένα μεταβατικό στάδιο ενός είδούς ζωής που εξελίσσεται. Τελικός σκοπός η άνοδος, η μεταλλαγή σε Υπεράνθρωπο. Τελικό όραμα η εγκαθίδρυση της δικαιοσύνης στον κόσμο ως της μόνης εναλλακτικής λύσης για την απαλλαγή της ανθρωπότητας από αυτούς που την λυμαίνονται. Ως της μόνης προϋπόθεσης για την πραγματική πρόοδο του ανθρωπίνου γένους. Η ΜΕΤΑΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ, ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ ΚΡΑΥΓΑΖΕΙ: <<ΑΝΑΤΕΙΛΕ, ΛΟΙΠΟΝ, ΑΝΑΤΕΙΛΕ Ω ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ>>! ΝΙΤΣΕ Nietzsche!

ΣΤΗΝ ΜΠΑΓΚΑΒΑΤ ΓΚΙΤΑ Ο διάλογος μεταξύ του πρίγκιπα Αρτζούνα και του Σρι Κρίσνα καθορίζεται από το θεό, ο οποίος έτσι προσφέρει στο θνητό συνομιλητή του την θεία έκλαμψη και τον κάνει να δεχτεί να δώσει  την τελική μάχη, που θα φέρει τον θρίαμβο στη φυλή των Παντάβας. 

ΟΙ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΔΑΛΑΙ ΛΑΜΑ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΤΟ ΤΩΡΙΝΟ ΑΝ ΤΟ ΘΙΒΕΤ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΘΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΕΚΤΟΣ ΘΙΒΕΤ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ.

ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΙΣ ΚΑΙ ΦΥΛΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΑΛΛΑ Η ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΙΣ ΤΟΝΩΝΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΦΥΛΕΤΙΚΟ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ=ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΖΩΝΤΑΣ Σ' ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΙΟΥΣ!



ΔΡ. ΠΑΝ ΜΑΡΙΝΗΣ
=============
ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΥΛΟΥ ή ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ: ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΙΟΥΣ! ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ"!!!!!

Η ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΣ, Ο ΔΟΜΙΚΟΣ ΛΙΘΟΣ, ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

ΟΜΟΙΩΣ , ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΟΣ, ΓΑΤΑ, ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΚΕΙ ΚΤΙΖΩ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΜΟΥ! ΣΤΑ ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΤΡΑ ή ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ή ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ--ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣΘΗΚΑΝ ΣΕ ΕΙΔΗ (ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗ) ΠΟΛΥ ΠΡΟΤΟΥ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ Η ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΝΔΟΓΑΜΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΥ ΙΣΧΥΡΟΥΣ! ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ:  ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ IQ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 125 ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12/4 ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΕΣ! ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΕΥΦΥΪΑ! ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΤΗΣ ΕΥΦΥΪΑΣ: Η ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΗ ΕΝΔΟΓΑΜΙΑ!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΒΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΨΥΧΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ!
1. Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΜΑΣ!
2. ΟΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΜΑΣ!         
3. Ο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΣΜΟΣ!
ΟΙ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ, ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ, ΤΑ ΤΑΛΕΝΤΑ, ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΩΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΑΛΛΑ ΤΗΣ ΜΕΤΕΜΨΥΧΩΣΕΩΣ!

ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ: 1/4 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, 1/4 ΣΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ-ΣΥΓΓΕΝΩΝ, 1/4 ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΛΗ, 1/4 ΣΕ ΑΚΤΙΝΑ 200 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ--ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΠΑΝΙΩΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΑ-ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΙΝΔΙΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΗ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΙΛΗΣΕ ΕΒΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ "ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ" ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΝΑΪΔΡΙΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΚΑΝΕΣΑ ΚΙ ΕΣΒΗΝΕ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΟΥΣΕ ΤΟ ΠΕΤΣΕΤΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ, ΩΣΠΟΥ ΤΗΣ ΗΡΘΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΦΥΛΕΤΙΚΟΝ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΖΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΕΘΑ, ΟΤΑΝ ΛΕΩ: ΞΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΙΑ ΙΔΕΑ-ΕΙΚΟΝΑ ΟΜΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΟ ΛΕΓΩ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΕΛΒΕΤΟ ΤΟΥΡΧΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ, ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΕΘΑ ΤΕΛΙΚΑ----ΕΠΙΣΗΣ, ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ, ΑΝ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΧΑΝΕΙΣ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΣΟΥ, ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΑ!

Όπως έχει ειπωθεί,για ‘’πρακτικούς’’ λόγους ,κατα την μετεμψύχωση η ψυχή εισέρχεται στο σώμα ατόμου του ιδίου έθνους,έτσι ώστε να γίνεται ‘’εκμετάλλευση’’ των ηδη υπαρχουσών εγγραφών στο ψυχικό άτομο και να μην χάνεται πολύτιμος χρόνος μέχρι το άτομο να προσαρμοστεί στις ιδιαιτερότητες του εκάστοτε έθνους ,σαν μέλος του οποίου γεννιέται.

Επομένως μπορούμε να πούμε οτι οι Ελληνες έχουμε περάσει απο επανειλημμένες μετεμψυχώσεις κατά τις οποίες ήμασταν και πάλι Έλληνες!Μέσα απο τους βίους μας αυτούς (ως Ελληνες) αποκτήσαμε κοινές εμπειρίες (που εντυπώθηκαν στο λεγόμενο ''φυλετικό ασυνείδητο'' ) κοινή αντίληψη της ιστορίας και του Κόσμου (κοσμοαντίληψης) και αίσθηση της κοινής καταγωγής.

Πώς όμως αποκτήθηκαν όλα αυτά; Οι ψυχές των Ελλήνων που βίωσαν μέσα στους αιώνες τις κατά καιρούς δύσκολες στιγμές του έθνους ,τους αγώνες ή τις στιγμές δόξας, μέσω της μετεμψύχωσης μετέδωσαν στους απογόνους τους τις πληροφορίες των εγγραφών στο ψυχικό τους άτομο ,δημιουργώντας με τον τρόπο αυτό την αίσθηση των κοινών εμπειριών (ψυχική σχέση με προγόνους) και της κοινής αντίληψης της ιστορίας (έτσι ερμηνεύεται πχ το ‘’έμφυτο’’ μίσος των Ελλήνων για τους Τούρκους). 

Οι Ελληνες υιοθέτησαν την Κοσμοθέαση εκείνη,αποκύημα της οποίας ήταν ο ελληνικός Πολιτισμός, και θρησκεία βασισμένη στην προγονολατρεία.Μέσω της μετεμψύχωσης,οι εγγραφές στο ψυχικό τους άτομο μετακύλησαν το αίσθημα της κοινής καταγωγής στους απογόνους.Ετσι, οι Ελληνες νοιώθουν γνήσιοι απόγονοι (βιολογική σχέση με προγονους) εκείνων που βάδισαν στην ίδια ιερή θεοβάδιστη γη (γεωγραφική σχέση με προγόνους) ,που άφησαν ως κληρονομιά μεγαλειώδη έργα –ύμνους στο κάλλος του Κόσμου (πολιτιστική σχέση με προγόνους) και που τιμήθηκαν ως αποθεωθέντες (θρησκευτική σχέση με προγόνους).

Στο ερώτημά μας λοιπόν,ποιά η σχέση της συλλογικής οντότητος ‘’ελληνική πατρίδα’’ με την μετεμψύχωση, μπορούμε ξεκάθαρα και απόλυτα να πούμε πως χωρίς την μετεμψύχωση δεν μπορεί να υπάρξει η οντότητα αυτή,γιατί η ύπαρξή της σημαίνει άρρηκτη βιολογική ,ιστορική ,γεωγραφική,ψυχική ,πολιτιστική και θρησκευτική σχέση με τους προγόνους.Χωρίς την μετεμψύχωση ,η σχέση μας με τους προγόνους θα περιοριζόταν στην μεταβίβαση γενετικού υλικού ,το οποίο μεν θα απέδιδε το ‘’όμαιμον΄΄ όμως δεν θα αρκούσε για να δημιουργηθεί αίσθημα κοινής καταγωγής και φυσικά το φυλετικό ασυνείδητο.Τα χρωμοσώματα απο μόνα τους αδυνατούν να δημιουργήσουν κοινή αντίληψη της ιστορίας και η απόδοση τιμών στους προγόνους και τους θεούς,δεν θα ήταν ανάγκη πηγαία.

ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΦΥΛΟΥ ή ΑΛΛΗΣ ΦΥΛΗΣ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΝΑ: ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΒΙΟΥΣ! ΜΟΝΟΝ ΕΚΕΙ ΡΥΘΜΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ "ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ"!!!!!

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΥΣΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΩΝ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου